Junts pel Sí acusa l'oposició de caure en la «perdigonada» i de «menysprear» la feina del Govern

El president del grup parlamentari de la coalició acusa Albanto Dante Fachin (CSQEP) de "fer el joc" a les "clavegueres de l'Estat | Reivindica que Puigdemont hagi centrat el discurs en l'acció governamental i no en el full de ruta

El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, durant el debat de política general
El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, durant el debat de política general | Adrià Costa
05 d'octubre del 2016
Actualitzat a les 17:20h
El president del grup parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull, ha acusat l'oposició de caure en la "perdigonada" i de "menysprear" la feina del Govern en la seva intervenció al debat de política general que ha arrencat aquest matí al Parlament. "Barregen naps amb cols", ha apuntat Turull, que ha acusat l'oposició de ser "responsable de les retallades" arran de la negativa a tramitar els pressupostos per al 2016.

El dirigent nacionalista ha estat especialment crític amb el secretari general de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachin, a qui ha acusat de "fer el joc a les clavegueres de l'Estat" des de la seva publicació Cafè amb llet, a través de la qual denunciava males pràctiques en el sistema de salut català.

Turull ha ressaltat que els grups de l'oposició -especialment PP i Ciutadans- han parlat més de la independència que no pas el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.