La catifa vermella del Festival de Cinema de Sitges

Max Von Sydow, Christopher Walken, Terele Pávez i Nicolas Winding Refn són alguns dels noms més destacats

Redacció
01 d'octubre del 2016
Actualitzat el 03 d'octubre a les 18:12h
L'actor Max Von Sydow
L'actor Max Von Sydow | Flickr
El Festival de Cinema de Sitges ha fet pública la llista d’estrelles que passaran per la catifa vermella de l’Hotel Melià a partir del proper divendres 7 d'octubre. Barbara Crampton, Bruce Campbell, Ruggero Deodato, Terele Pávez; figures com Rob Zombie, Sheri Moon, Nicolas Winding Refn. Ara bé, els noms més destacats són Max Von Sydow i Christopher Walken que rebran dos premis honorífics per la seva trajectòria. 

A l’exterior de l’Hotel Melià, els espectadors podran participar en el Samsung Sitges Cocoon, projecte que ofereix una experiència immersiva a través d’un dispositiu Samsung Gear VR amb Galaxy S7 i uns auriculars que li permetran explorar nous mons i submergir-se de ple en l’acció, decidint on vol dirigir la seva mirada en qualsevol moment del relat.

Segons Àngel Sala, director del Festival, “amb la implementació d’aquesta àrea dedicada a l’univers de la realitat virtual i el cinema immersiu, el Festival de Sitges fa un pas endavant en el seu compromís per mostrar al públic, l’últim i el més avançat en formats de producció i exhibició audiovisual”. 

Un dels títols d’aquesta secció serà Catatonic, història ambientada en un manicomi en el que el públic es sotmet a un passeig sensorial terrorífic i impactant. El pacient, equipat amb el dispositiu de realitat virtual Samsung Gear VR sincronitzat a una cadira de rodes mèdica creada ad hoc, viu en un entorn virtual tot el pes de la bogeria al seu voltant.