La CUP avisa que «governar bé» vol dir referèndum, revertir retallades i redistribuir riquesa

L'esquerra anticapitalista no aclareix el seu posicionament sobre els pressupostos del 2017 malgrat l'avís de Puigdemont

28 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:00h

Anna Gabriel, aquest dimecres al Parlament Foto: @cupnacional


Referèndum, revertir retallades i redistribució de riquesa. Aquest és, segons la CUP, el trident imprescindible per "governar bé". Tot en resposta al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que en el seu discurs en el debat sobre la qüestió de confiança ha reivindicat que per "governar bé" necessita que s'aprovin els pressupostos del 2017. En cas contrari, ha dit, convocarà eleccions. Era tot un missatge a la CUP, que no va aprovar els comptes del 2016.

La portaveu del grup parlamentari de la CUP, Anna Gabriel, ha exhibit sintonia amb el clam "referèndum o referèndum" que ha llançat Puigdemont, però ha esquivat aclarir què pensa fer l'esquerra anticapitalista amb els comptes que està dissenyant el conseller d'Economia i vicepresident del Govern, Oriol Junqueras.

Gabriel ha assegurat que serà demà quan la CUP desplegarà amb detall com creu que s'ha d'encarar un curs polític clau pel procés sobiranista.