Controlat l'incendi de Collserola després de cremar més de 21 hectàrees

El foc ha començat a la zona de la carretera alta de Roquetes | Ha estat necessari desallotjar preventivament el Centre Can Ensenya

Els Agents Rurals, investigant les causes de l'incendi de Collserola
Els Agents Rurals, investigant les causes de l'incendi de Collserola | Agents Rurals
Redacció
19 de setembre del 2016
Actualitzat a les 17:57h
L'incendi forestal que s'ha declarat a les 12.20 hores a la serra de Collserola, entre Canyelles i Torre Baró, al districte de Nou Barris, s'ha donat per controlat a les 16.17 després de cremar més de 21 hectàrees, segons el primer balanç dels Agents Rurals. Aquest cos està investigant les causes d'un foc que ha cremat a l'interior dels límits del Parc natural de Collserola.
 
El foc s'ha originat a la carretera Alta de Roquetes, prop del tanatori de la Ronda de Dalt i s'han hagut de tallar diverses carreteres per facilitar la feina dels Bombers. Diverses dotacions dels Bombers de Barcelona i de la Generalitat segueixen treballant per extingir l'incendi. 

L'Ajuntament de Barcelona ha desallotjat preventivament el Centre Can Ensenya, de persones amb dificultats d'inserció laboral, per la proximitat amb el foc. A més dos centres educatius de l'entorn, La Salle i l'Institut Escola de Roquetes, han decidit desallotjar les instal·lacions per iniciativa pròpia.

El foc no ha provocat cap ferit i no ha comportat en cap moment, perill o risc per a les persones. En el dispositiu també hi participen 16 patrulles de Guàrdia Urbana, així com Mossos d'Esquadra, agents rurals i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, el SEM.

Vídeos de l'incendi
 
Imatges de l'incendi
 

Veïns observant l'incendi de Collserola. Foto: ACN

 

Incendi de Collserola. Foto: Alfonso Puertas


Arxivat a