Mor un dels quatre ferits en una baralla dimecres a Barcelona

Està previst que els detinguts en els aldarulls al barri de Vallcarca passin a disposició judicial aquest dissabte

ACN
16 de setembre del 2016
Actualitzat a les 21:03h

Carrer Farigola, on s'han produït els fets Foto: Google Maps


Un dels quatre ferits en una baralla dimecres passat al districte de Gràcia de Barcelona ha mort aquest divendres al matí a l'hospital a causa de les greus ferides que va patir per arma blanca, segons han indicat els Mossos d'Esquadra. La víctima és un home de 40 anys.

Els fets es van produir al voltant de les tres de la tarda quan es va iniciar una baralla al barri de Vallcarca i els Penitents. Arran dels aldarulls, els Mossos van detenir sis homes, dels quals quatre van haver de ser ingressats a l'hospital a causa de les ferides que presentaven. Posteriorment, els agents també van detenir una dona. Està previst que els detinguts passin a disposició judicial aquest dissabte.

Els Mossos porten a terme una investigació per esclarir les causes de la baralla tot i que les primeres hipòtesi apunten que la discussió s’ha iniciat arran d'un deute econòmic i que les persones es coneixien. En la investigació, la policia esbrina quina persona dels sis detinguts restants és l'autora de l'agressió mortal.
Arxivat a