Un nou bus nocturn connectarà Vallvidrera amb Les Planes i Sarrià

El servei operarà les nits de dijous, divendres, dissabte i vigílies de festiu durant les hores en què no hi ha servei d'FGC ni funicular | Era una reivindicació històrica de l'Assemblea de Joves llebrenca

La regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, i el vicepresident de Mobilitat de l'AMB, Antoni Poveda, estrenen el nou bus
La regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, i el vicepresident de Mobilitat de l'AMB, Antoni Poveda, estrenen el nou bus | AMB
Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 18:18h
Un nou bus, l'N-10, connectarà els barris de Vallvidrera i les Planes amb el barri de Sarrià de Barcelona. Allà els usuaris podran enllaçar, a més, amb altres línies de bus nocturn de la ciutat. El servei funcionarà les nits de dijous, divendres, dissabte i vigílies de festiu durant les hores en què no hi ha servei de la línia Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat, ni del funicular de Vallvidrera.

El bus era una reivindicació històrica de l'Assemblea de Joves de Vallvidrera, que fins i tot ha convocat aquest dijous a la nit un espectacle de llums per celebrar la seva arribada. La plataforma llebrenca va arribar a manifestar-se per demanar aquest nou servei, que tindrà un cost de 45.000 euros anuals.

El servei es presta entre les Planes, Vallvidrera i Sarrià, on es connectarà amb les línies N7 i N8 de la xarxa nocturna de busos. L'interval de pas és d'una hora. L'AMB gestionarà el servei i l'Ajuntament de Barcelona el finançarà. Mercedes Vidal, regidora de Mobilitat, ha assegurat que hi ha "una voluntat molt explícita no només de revertir les retallades en transport públic que es van fer durant l'anterior mandat, sinó també d'ampliar el serveis de transport".
Arxivat a