Isabel Coixet roda la seva nova pel·lícula a Barcelona amb Emily Mortimer

"The Bookshop" es basa en la novel·la "La llibreria", de Penélope Fitzgerald

La nova pel·lícula d'Isabel Coixet es titula «The Bookshop»
La nova pel·lícula d'Isabel Coixet es titula «The Bookshop» | Europa Press
Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 11:36h
Barcelona i Argentona esdevenen el plató de rodatge de la nova pel·lícula d'Isabel Coixet, The Bookshop, ambientada a l'Anglaterra del 1959. El film està basat en la novel·la La llibreria, de Penélope Fitzgerald. És la primera vegada que un text de l'escriptora es duu a la gran pantalla.

La pel·lícula explica la història de Florence Green, interpretada per l'actriu Emiliy Mortimer (The Newsroom, Match Point, The Kid), que vol dur a terme el somni que compartia amb el seu difunt marit, obrir una llibreria. Per fer-ho, es trasllada cap a Hardboroug, un petit poble allunyat de les revolucions sexuals i socials que es vivien a les grans ciutats. La protagonista, amb el suport d'una nena anomenada Christine, rehabilita una antiga i emblemàtica casa del poble; fet que genera malestar entre els locals.

El film, que té un pressupost de 3,4 milions d'euros, es grava a la capital catalana i a Belfast (Irlanda del Nord). Els altres actors que formaran part del cartell amb Mortimer són la nominada a l'Òscar, Patricia Clarkson, el guanyador del globus d'Or, Bill Nighy, Jorge Suquet, Gary Piquer i Charlotte Vega.
 

Patricia Clarkson i Bill Nighy participen en el nou film de Coixet. Foto: Europa Press

Arxivat a