Christopher Walken rebrà un homenatge al Festival de Cinema de Sitges

El premi honorífic a l'actor estatunidenc és per la seva trajectòria dins el gènere fantàstic | "Swiss Army Man", premiada a Sundance i protagonitzada per Daniel Radcliffe, s'incorpora a la secció oficial del certamen

Christopher Walken a «Sleephy Hollow»
Christopher Walken a «Sleephy Hollow»
Redacció
15 de setembre del 2016
Actualitzat a les 8:33h
El Festival de Cinema de Sitges retrà un homenatge a l’actor nord-americà Christopher Walken amb l’entrega del Gran Premi Honorífic. El guardó és per la seva trajectòria dins del gènere fantàstic amb grans interpretacions en pel·lícules com La puerta del cielo, El funeral o Sleepy Hollow Els amants del cinema també recordaran Walken pel personatge de Nick a El cazador, un film amb què va guanyar un Oscar al millor actor secundari l’any 1978. Aquest homenatge és la culminació a més de seixanta anys de carrera en tots els gèneres cinematogràfics. Conjuntament amb l’actor, Sitges també realitzarà un homenatge a l’actor i director Max Von Sydow.

Daniel Radcliff, nova incorporació

Una de les darreres pel·lícules protagonitzades per Daniel Radcliffe, Swiss Army Man, la història d'amistat entre un nàufrag i un cadàver, s’incorpora a la secció oficial del certamen sitgetà. Dirigida per Dan Kwan i Daniel Scheinert, la cita ha estat premiada recentment al Festival de Sundance.