​Tensió al port de Barcelona per una falsa alarma terrorista

Un noi va brandar el passat 6 de juliol una arma falsa davant els creuers amarrats, segons revela “La Vanguardia”

Redacció
13 de setembre del 2016
Actualitzat a les 12:12h
El passat 6 de juliol es van viure dues hores de tensió al port de Barcelona, a causa de la possibilitat d'un atac jihadista, segons informa avui La Vanguardia. Al final, tot va resultar ser una falsa alarma, qualificat pels cossos de seguretat com “un cas d’irresponsabilitat i comportament totalment fora de lloc”. 

Els fets van passar quan un noi pakistanès de 12 anys, acompanyat de quatre adults, va brandar una arma fent el senyal de la victòria davant els creuers amarrats al moll adossat del port de Barcelona mentre els acompanyants fotografiaven l’escena complaguts. També va apuntar als helicòpters de turisme que s’enlairaven al moll fent com si disparés.

Es van viure moments de tensió, amb vianants i automobilistes corrent per la zona, espantats. Un testimoni, que es va amagar, va fer una fotografia amb el seu mòbil i va trucar el 112. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil es van presentar al port i van resoldre la situació: es tractava d'una simple broma i l'arma era simulada, idèntica a una de real.
Arxivat a