Llibertat per als dos ultres detinguts per agredir una dona embarassada amb nicab

El jutjat d’instrucció número 17 de Barcelona investiga el cas per un presumpte delicte de lesions amb agreujant d’odi

ACN
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 16:56h
El jutge del jutjat d’instrucció número 22 de Barcelona ha deixat en llibertat els dos detinguts per agredir una dona embarassada vestida amb nicab dilluns passat a Ciutat Vella. Els dos individus, d’extrema dreta i membres del grup ultra Brigadas Blanquiazules, segons La Vanguardia, estan acusats d’un presumpte delicte de lesions que podria tenir l’agreujant d’odi, fet que ara investiga el jutjat d’instrucció número 17, segons fonts judicials.

Els fets es van produir quan els dos detinguts per la Guàrdia Urbana va retreure a la dona que anés vestida amb un nicab i, després que la seva parella sortís en la seva defensa, van donar un cop lateral a l’abdomen de la víctima. La dona va ser sotmesa posteriorment a una revisió ginecològica, que va descartar lesions en el fetus.

Els testimonis es van interposar entre la família i els seus agressors fins que van arribar els agents de la Guàrdia Urbana i van detenir els dos agressors per un presumpte delicte d’odi, discriminació i delictes de lesions.

Més enllà, els fets es van posar en coneixement del Fiscal coordinador de la Fiscalia Provincial de Barcelona de Delictes d’Odi i Discriminació, que s’ha personat en la causa.
Arxivat a