Barcelona és la ciutat amb les tarifes de pàrquing més cares de l'estat espanyol

Els conductors de la capital catalana paguen una mitjana de 3,13 euros l'hora

Redacció
08 de setembre del 2016
Actualitzat a les 10:05h
Un pàrquing soterrani
Un pàrquing soterrani | Adrià Costa
Barcelona és la ciutat que té les tarifes dels pàrquings més cares de tot l'estat espanyol, amb un preu d'una mitjana de 3,13 euros l'hora; un import un 372% més car que al municipi extremeny de Càceres. Segons un estudi realitzat per l'aplicació Wazpark, i recollit pel mitjà Expansión, la capital catalana està seguida per les ciutats de Madrid i València amb una mitjana de 2,80 i 2,69 euros l'hora, respectivament.

Pel que fa als aparcaments més cars, l'informe explica que es troben a la Ronda de la Universitat, i el carrer Calvet al districte de Serrià-Sant Gervasi. En canvi, el barri de Gràcia es posiciona com una de les zones amb les taxes de pàrquing més econòmiques. L'import té una mitjana de 0,84 euros l'hora. El districte de Sant Martí i a les rodalies de la plaça de les Glòries també tenen una tarifa més barata, un euro l'hora, aproximadament.

A Barcelona, Madrid i València, s'hi afegeixen Córdoba (2,39 euros l'hora), Palma de Mallorca (2,73 euros l'hora), Bilbao (2,18 euros l'hora) Saragossa (2,07 euros l'hora), Múrcia (2,03 euros l'hora), Les Palmes de Gran Canària (2,02 euros l'hora) i Sant Sebastià (2,00 euros l'hora). Wazypark ha realitzat aquest estudi analitzant el preu per hora de més de 2.000 aparcaments de pagament de tot l'estat espanyol.
Arxivat a