Colau vetllarà per la convivència en el nou local okupat pel «banc expropiat»

El tinent d'alcalde Gerardo Pisarello destaca que la Festa de Gràcia se celebra "en condicions exemplars"

El banc expropiat, en una imatge d'arxiu
El banc expropiat, en una imatge d'arxiu | Martí Urgell
Redacció
17 d'agost del 2016
Actualitzat a les 14:39h
El primer tinent d'alcalde de Barcelona i alcalde accidental, Gerardo Pisarello, ha garantit que el govern d'Ada Colau vetllarà per la convivència i per les iniciatives comunitàries que es facin a Gràcia, després que el "banc expropiat" hagi okupat un nou espai, del qual encara no se'n sap la ubicació.

"Com a govern farem el que hem fet sempre: vetllar per la convivència en els nostres barris entre veïns i iniciatives comunitàries", ha assenyalat aquest dimecres en ser preguntat pels periodistes, i ha remarcat que esperen a conèixer la ubicació del nou espai, que farà públic el col·lectiu a les 20.30h.

Ha ressaltat que l'anunci es produeix durant una Festa Major de Gràcia que "s'està celebrant en condicions exemplars", i ha defensat que l'antic "banc expropiat", que va ser desallotjat el maig —fet que va provocar diverses jornades de disturbis-, tenia un suport veïnal ampli.

Pisarello ha recordat que l'anterior govern municipal de Xavier Trias també va reconèixer la tasca social i humanitària que es portava a terme a l'espai, i ha subratllat: "Confiem que, sigui quin sigui l'anunci, vagi en la mateixa direcció".

"Tot el que sigui garantir la convivència i garantir les iniciatives comunitàries en el districte, el govern municipal estarà aquí", ha insistit Pisarello, després que aquest dimarts el col·lectiu revelés que havia ocupat un espai i expliqués que encara no ha fet pública la ubicació per evitar un desallotjament exprés.
Arxivat a