​FGC reprèn el servei de Catalunya al Baixador de Vallvidrera

El Funicular de Vallvidrera tornarà a funcionar divendres un cop finalitzada la seva revisió

Un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat aturat a l'estació de Plaça Catalunya
Un comboi dels Ferrocarrils de la Generalitat aturat a l'estació de Plaça Catalunya | Adrià Costa
Redacció
17 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:33h
El servei de les línies S1 i S2 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera s'ha reprès aquest dimecres, després d'haver estat interromput des de dissabte com a conseqüència de les obres d'adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda de l'estació de Sarrià de la línia Barcelona-Vallès, segons ha informat la companyia ferroviària.

Així mateix, el Funicular de Vallvidrera tornarà a funcionar aquest divendres un cop finalitzat el període de revisió de la infraestructura. Fins aquest dia hi haurà disponible un servei d'autobús substitutori entre Peu del Funicular i la Plaça de Vallvidrera.

Ferrocarrils recorda que les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturen a totes les estacions, les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) no circulen durant l'agost i que els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) tampoc circulen fins al pròxim 29 d'agost en què hi haurà servei només en hora punta entre les estacions de Plaça Catalunya i Sarrià.

D'altra banda, a les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte, entre la mitjanit i les 02.30 h., els trens només circulen entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Plaça Catalunya i Sant Cugat, la companyia ofereix servei substitutori amb autobús fins a les 02.30 hores i es recomanen serveis de transport alternatius.

Les afectacions a la línia Barcelona-Vallès duraran fins al 30 de setembre. En aquest període totes les estacions es mantindran obertes durant tot l'horari de servei comercial (amb servei de trens o sense) per atendre els dubtes dels viatgers.
Arxivat a