Tall dels FGC de Catalunya al Baixador de Vallvidrera del dissabte a dimarts

La companyia habilitarà un servei d'autobusos substitutoris cada 10 minuts | A partir de la mitjanit el tram tallat serà entre Catalunya i Sant Cugat

L'estació de FGC de plaça Catalunya
L'estació de FGC de plaça Catalunya | ACN
Redacció
12 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:34h
El Metro del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), format per les línies S1 (Barcelona-Terrassa) i S2 (Barcelona-Sabadell), no circularà entre aquest dissabte i el pròxim dimarts. La línia urbana de la capital catalana L7 (Pl.Catalunya-Av.Tibidabo) tampoc funcionarà. FGC posarà en marxa autobusos substitutoris. El tall es deu a l'adaptació per a persones de mobilitat reduïda de l'estació de Sarrià i altres obres d'infraestructura.

La S1 i la S2 restaran sense servei entre les estacions de plaça de Catalunya i Baixador de Vallvidrera. Fins a la mitjanit els trens només circularan entre el Baixador de Vallvidrera i Sabadell i Terrassa. A partir de la mitjanit, el servei quedarà suprimit també fins a Sant Cugat, de manera que només circularan entre aquesta població i Sabadell i Terrassa.

FGC habilitarà un servei d'autobusos substitutoris que farà el mateix recorregut d'aquestes línies, amb una freqüència de pas cada 10 minuts, segons fonts de FGC. Aquest transport alternatiu funcionarà cada dia des de l'inici del servei fins a la mitjanit. També es podran utilitzar els serveis de bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i el NitBus.
Arxivat a