La CUP critica que la direcció de TMB està «sobredimensionada»

La formació de l'esquerra independentista afirma que falta saber els sous dels "550 membres de l'equip directiu fora de conveni"

Redacció
10 d'agost del 2016
Actualitzat a les 19:34h

La líder de la CUP a l'Ajuntament de Barcelona, María José Lecha. Foto: Adrià Costa


El grup de la CUP Capgirem de l'Ajuntament de Barcelona considera que l'estructura directiva de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està "sobredimensionada" i "rep unes quantitats econòmiques privilegiades", davant del qual exigeix que s'eliminin càrrecs directius i els "sous de privilegi" que perceben. Després de la publicació aquest dilluns dels salaris dels alts càrrecs de l'empresa pública, la formació considera que la reducció que demanen seria només "un primer pas" per capgirar "la política de gestió privada" de TMB.

El partit anticapitalista repassa, en un comunicat, els seus intents per aconseguir que TMB faci públics tots els sous de l'empresa. En relació a les dades dels alts càrrecs ja publicades, la formació considera que falta saber si als complements estan quantificades les guàrdies de cap de setmana, el variable i els beneficis socials. També sosté que, a més de les dades dels 21 màxims directius, manca la informació sobre "els 550 membres de l'equip directiu fora de conveni".
Arxivat a