​L'Ajuntament de Barcelona multiplica la xarxa de carrils bici

El consistori preveu la construcció de 23 carrils aquest any | Projecta invertir 32 milions d'euros fins al 2018 per desplegar la xarxa ciclista

Un ciclista circula pel carril bici de l'avinguda Diagonal de Barcelona
Un ciclista circula pel carril bici de l'avinguda Diagonal de Barcelona | Adrià Costa
Redacció
04 d'agost del 2016
Actualitzat a la 13:54h
L'Ajuntament de Barcelona realitza aquest estiu obres per habilitar cinc nous carrils bici a la ciutat. Es tracta del carril del carrer Numància, entre l'avinguda Diagonal i la plaça dels Països Catalans; a Travessera de Gràcia, entre Bailén i Cartagena, els quals s'uniran amb dos nous a Marina (fins la Diagonal) i Cartagena (fins Consell de Cent), i la connexió de la Diagonal amb Esplugues de Llobregat, ha informat el consistori aquest dijous.

El de Numància estarà enllestit aquest mes; els de Travessera-Marina-Cartagena, el novembre; i la connexió de la Diagonal amb Esplugues s'acabarà l'abril del 2017. Durant el primer semestre del 2016 ja s'han acabat quatre carrils bici més (els carrers Can Bruixa-Marquès de Sentmenat, Múrcia, Joan Güell i La Jota), els quals han suposat una inversió de 515.196,89 euros.

Durant el segon semestre s'iniciarà la construcció de 14 carrils més, com el del passeig de Pujades i els dels carrers Alcalde de Móstoles, Selva de Mar, Ramón Turró, Taulat i Sant Adrià. Aquest any l'Ajuntament haurà com a mínim iniciat les obres de 23 carrils, i preveu invertir un total de 32 milions d'euros fins al 2018 en 128 actuacions per continuar amb el desplegament de la xarxa ciclista a la capital catalana.
Arxivat a