«Pokémon Go» ja està disponible a Catalunya

El compte de Twitter del joc ha anunciat la disponibilitat a l'estat espanyol, Itàlia i Portugal aquest divendres al matí | Es pot descarregar des de Google Play Store per Android i a l'AppStore d'Apple per l'iPhone

Pokémon GO ja es pot descarregar des dels terminals Android i iPhone catalans
Pokémon GO ja es pot descarregar des dels terminals Android i iPhone catalans | José Manuel Gutiérrez Caballero
Redacció
15 de juliol del 2016
Actualitzat el 25 de març del 2017 a les 7:49h
Pokémon Go ja es pot descarregar oficialment a la Play Store de Google per Android i a l'AppStore d'Apple per iPhone. Ho ha anunciat a través de Twitter un compte creat pel joc, @PokemonGoApp, el qual, tot i no estar verificat, ha anat anunciant en els darrers dies la publicació oficial a Alemanya i el Regne Unit, entre d'altres.

L'anunci arriba després d'una publicació molt exitosa que ha fet que ja hi hagi molts usuaris d'arreu que s'han instal·lat el joc amb trucs per evitar la limitació de descàrrega a les botigues oficials d'aplicacions.El joc, basat en la geolocalització i la realitat augmentada, permet als usuaris trobar premis en diferents ubicacions a les que s'ha de desplaçar físicament per tal d'obtenir-los, en forma d'elements del joc o de personatges de la saga Pokémon. La companyia que l'ha desenvolupat, Niantic, ha aprofitat dades recollides per un joc que van desenvolupar anteriorment, quan pertanyien a Google, anomenat Ingress.

L'èxit que ha tingut, ha obligat, per exemple, la Guàrdia Urbana de Barcelona a advertir dels incidents que hi han hagut en altres països.
Arxivat a