​Un «skatepark» contribuirà a expulsar els manters del passeig de Borbó

El dispositiu policial per acabar amb el "top manta" al front marítim és imminent | Anirà acompanyat d'activitats d'oci que permetin retornar el passeig "per l'ús i gaudi ciutadà"

Redacció
14 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:53h

Manters concentrats al passeig de Borbó. Foto: Adrià Costa


Un "skatepark" s'instal·larà al passeig de Borbó de Barcelona, han confirmat a NacióDigital fonts municipals, en el marc de l'estratègia per foragitar els manters del front marítim. Segons han publicat aquest dijous El Mundo i aquest dimecres el portal especialitzat elpatin.com, el recinte per patinar tindrà 600 metres quadrats, funcionarà com a mínim tot l'estiu i s'instal·larà aquest divendres al matí per inaugurar-lo a la tarda mateix.

El dispositiu policial per expulsar els manters del passeig és imminent, i inclou el patrullatge conjunt de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra i la Policia Portuària per evitar que s'hi instal·lin. L'Ajuntament considera que el dispositiu no ha de ser només policial, i preveu altres tipus d'actuacions "que permetin retornar aquest espai per l'ús i gaudi ciutadà amb activitats d'oci i lúdiques obertes a tothom", han afegit les citades fonts municipals.
Arxivat a