La candidatura Pascal-Bonvehí rebutja diversos oferiments d'acord del sector Gordó

La rigidesa de la llista oficial irrita l'entorn de Nova Convergència

13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:08h
Hores de tensió a la seu de la nova CDC quan falta poc més d’una hora perquè es tanqui el termini de presentació de candidatures a la direcció, que s’han de votar el 23 de juliol. Segons ha pogut saber NacióDigital, la candidatura que encapçalen Marta Pascal i David Bonvehí ha rebutjat diversos oferiments d’acord i integració de Nova Convergència, liderada per Germà Gordó.
 
En l’entorn de Gordó, l’actitud de Pascal i Bonvehí ha sobtat. Sobretot perquè l’exconseller de Justícia ha proposat fins i tot no formar part de la candidatura si el seu nom no generava consens.

Entre els noms que nodrien la llista de Gordó hi ha Jordi Miró, director general d’Atenció a la Infància i Comunitat Educativa; Marta Canales, líder de CDC a la Franja; l’exdirigent de la JNC Oriol Martín i Jordi Vera, de la Catalunya Nord; perfils municipalistes com l’alcaldessa d’Aitona (Segrià), Rosa Pujol; Miquel Samper, tinent d’alcalde de Terrassa, i figures de la societat civil, com Carme Borbonès, presidenta de Càritas.