El misteriós iot que s'ha passejat per la costa catalana

La luxosa embarcació A Hamilton és propietat d'un dels homes més rics del món, Andrey Melitxenco, i s'ha deixat veure en altres ocasions per les aigües mediterrànies

El luxos iot A Hamilton atracat al port Vell de Barcelona.
El luxos iot A Hamilton atracat al port Vell de Barcelona. | @mhistoriacat
Redacció
13 de juliol del 2016
Actualitzat a les 22:27h
Aquesta setmana el iot d’un dels homes més rics del món, Andrey Melitxenco, s’ha deixat veure per les aigües de la Costa Brava, i ha atracat avui al Port Vell de Barcelona. Es tracta de l’embarcació A Hamilton, obra del dissenyador Philippe Starck, i fa 120 metres d’eslora i disposa de sis suites amb jacuzzi a cadascuna de les cambres. A més, també té quinze pantalles de televisió de plasma, dues llanxes, dues piscines i un heliport. 

El luxós iot es va construir a la mateixa regió d’Alemanya que va donar vida el mític cuirassat Bismark, i el procés va durar quatre anys. En nombroses ocasions l’embarcació s’ha deixat veure per la costa catalana. L’any passat, per exemple va navegar per les aigües pitiüses. 

El iot A Hamilton, d’aspecte similar a un submarí, va arribar diumenge a Cadaqués i, ahir, navegava per l’Estartit. Nombrosos internautes han compartit instantànies de l’embarcació al seu pas per la Costa Brava. 
Arxivat a