Gordó esgota el temps abans de decidir si presenta batalla per liderar el PDC

El comitè estratègic de Nova Convergència va deixar oberta la porta a presentar candidatura mentre continuen les converses

Germà Gordó, al congrés fundacional del PDC
Germà Gordó, al congrés fundacional del PDC | Adrià Costa
13 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:55h
Guerra de nervis a la nova Convergència mentre avança el rellotge. Les negociacions –o les converses- entre els diversos grups organitzats és constant. Un dels sectors que ha de prendre la seva decisió és Nova Convergència, que s’aplega entorn Germà Gordó i que inclou quadres situats en llocs sensibles de l’estructura del partit.

Fins aquesta tarda no se sabrà si Nova Convergència decideix presentar una candidatura a la direcció, candidatura que ja té engreixada. En aquesta plataforma hi tenen un paper rellevant figures com Teresa Pitarch, la directora de l’Institut Català de la Dona, que lidera Nova Convergència a Barcelona, la presidenta de Càritas, Carme Borbonès, presidents de districte com Edgar Collado, de Nou Barris, o Oriol Martín, expresident del consell nacional de la JNC.

Gordó va convocar ahir al vespre el seu comitè estratègic, format per una vintena de persones, que es van acomiadar deixant la porta oberta a presentar una candidatura. La decisió final la prendran aquesta tarda i serà una decisió col·lectiva.