Vilanova i la Geltrú acull una nova edició del Vida, el festival que es degusta

Del 30 de juny al 3 de juliol, el certamen porta grans noms de l'escena internacional i local com Wilco, The Divine Comedy o Manel, entre d'altres

El Vida 2016, a punt per quatre dies de música
El Vida 2016, a punt per quatre dies de música | Martina Matencio / Vida
30 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:48h
Any a any, a cop de bona programació i de màxima cura en tots els detalls, el Vida Festival es consolida com la proposta "indie" més gustosa de l'extensa programació de festivals que es fan a Catalunya. Repartits en quatre dies, Vilanova i la Geltrú acull, del 30 de juny al 3 de juliol, grans noms de l'escena internacional i local com Wilco, The Divine Comedy o Manel, entre molts d'altres.

Hereu del modest i extraordinari Faraday, la tercera edició del certamen torna a mostrar els ingredients d'una fórmula que frega la perfecció: platja, natura, bona música i la mesura exacta per a tot, amb un topall de 10.000 assistents. El Vida té lloc a la Masia d'en Cabanyes i el seu entorn, el paisatge precís per mostrar la devoció de l'organització per oferir una experiència agradable, del primer al darrer minut.
 
Una programació per degustar i gaudir

Màxim exponent de festival "orgànic", el Vida compta amb una estructura molt ben travada pel que fa a horaris, grups i esdeveniments. En aquest sentit, les actuacions de la tarda preparen el terreny amb concerts de caire més tranquil i ponderat, fins que arriba la nit i afloren els caps de cartell i les propostes més contundents. Enguany, els dos grans reclams són grups amb un bon grapat de seguidors acèrrims a Catalunya: Wilco (divendres) i The Divine Comedy (dissabte). 

Com cada any, la programació –que es pot consultar al complet en aquest enllaç– és diversa i cuidada al detall, amb una convivència reeixida entre propostes de renom i joies per descobrir. D'entre tots els noms presents, des de NacióDigital us oferim un tast musical a través dels 10 concerts que més en agradarà degustar i gaudir al llarg de quatre dies de gran intensitat musical.

1. Maria Arnal i Marcel Bagés
Divendres 1 de juliol, 18:15h. El Vaixell

2. Inspira
Divendres 1 de juliol, 19:00h. Masia

3. Villagers
Divendres 1 de juliol, 21:10h. Masia

4. Manel
Divendres 1 de juliol, 22:15h. Estrella Damm

5. Wilco
Divendres 1 de juliol, 00:35h. Estrella Damm

6. Trau
Dissabte 2 de juliol, 11:30h. Mediterràniament

7. Nacho Umbert
Dissabte 2 de juliol, 18:15h – El Vaixell

8. Basia Bulat
Dissabte 2 de juliol, 20:05h. El Vaixell

9. The Divine Comedy
Dissabte 2 de juliol, 22:10h. Estrella Damm

10. Est Oest
Diumenge 3 de juliol, 17:30h. La Cabana