Núria Picas acaba amb èxit la Cavalls del Vent i comença la Carros de Foc

La corredora berguedana recorre els 84 quilòmetres pel Cadí-Moixeró durant tota la nit

La corredora berguedana Núria Picas després de finalitzar la Cavalls del Vent.
La corredora berguedana Núria Picas després de finalitzar la Cavalls del Vent. | @NuriaPicas
24 de juny del 2016
Actualitzat a les 22:39h
L'esportista berguedana Núria Picas ja té la meitat del seu repte personal complert. Des d'aquest dijous al vespre i fins aquest divendres al matí ha travessat corrent el recorregut de la Cavalls del Vent, un itinerari de 84 quilòmetres i 4.800 metres de desnivell positiu, que forma part de l'Ultra Pirineu, una cursa que ha guanyat quatre vegades i que per a Picas és una de les més estimades. 

Aquest matí, la corredora s'ha traslladat en helicòpter fins a l'Alta Ribagorça on ha començat la Carros de Foc. Aquesta ruta, de 55 quilòmetres i un gran desnivell, finalitza a la Vall de Boí, i passa per nou refugis diferents. Si finalment Picas aconsegueix realitzar els dos recorreguts en un sol dia, haurà complert el repte "Home to Home" i, segons afirmava, el seu homenatge personal a la muntanya. Dos itineraris que s'estima, que són el seu "jardí de casa", i que marquen l'essència de les curses de muntanya a Catalunya. 

Durant l'aventura, Picas està corrent acompanyada en diversos moments per amics, esportistes i familiars, cosa que fa que el trajecte sigui més agradable. Fins ara, cap atleta ha aconseguit completar el repte. Un homenatge que l'esportista, a més, vol dedicar a totes les persones que l'animen i són al seu costat.