Tremosa denuncia el cas Antifrau davant de tots els eurodiputats

L'eurodiputat assenyala que “el primer ministre Rajoy n’estava completament informat”

22 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:04h

Ramon Tremosa, en una imatge d'arxiu. Foto: Adrià Costa


L’eurodiputat Ramon Tremosa ha escrit una carta a tots els membres del Parlament Europeu en què els informa de l’esclat de l’escàndol de les gravacions del cas Antifrau. En el text els comunica que “avui s’ha sabut també que el primer ministre Rajoy estava completament informat de les accions del seu ministre de l’Interior, confirmant que el PP ha usat la policia i els mitjans per destruir un moviment democràtic proindependència”.

El diputat europeu i membre de CDC denuncia que amb anterioritat l’expresident Artur Mas va ser acusat falsament per la policia espanyola de tenir comptes bancaris a Liechtenstein, just abans de les eleccions del novembre del 2012. Recorda també que l’exalcalde Xavier Trias va ser acusat falsament de tenir comptes bancaris a Suïssa abans de les municipals del maig del 2015. Tremosa posa en evidencia que els mitjans de Madrid han evitat parlar de l’escàndol, el que mostra la manca de llibertat de premsa i d’independència a Espanya.
 "Volem que supervisi l'estat de la democràcia a Espanya"

Els eurodiputats tats Ramon Tremosa (CDC), Ernest Urtasun (IVC), Josep Maria Terricabras i Ernest Maragall (ERC) i Javi López (PSC) denunciaran a la Comissió Europea Fernández Díaz pel cas Antifrau. En declaracions a NacióDigital, Tremosa ha explicat que "el que volem és que la Comissió supervisi l'estat de la democràcia a Espanya, com ja està fent amb Hongria i Polònia". L'eurodiputat ha dit que "els eurodiputats signants representem prop del 75% dels catalans que van votar a les eleccions al Parlament Europeu, i això té una força enorme".