Dos detinguts i dos investigats per les agressions a les aficionades de «la Roja»

Els Mossos els atribueixen quatre delictes amb l'agreujant de discriminació ideològica | El conseller d'Interior no descarta noves detencions

Vídeo
Vídeo
Redacció
20 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:09h
https://www.youtube.com/watch?v=iUlzhEi9vuU
Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones, aquest dilluns, per l'agressió del passat 4 de juny a tres membres de la plataforma Barcelona amb la Selecció. També han pres declaració a dues persones més en qualitat d'investigades amb relació als mateixos fets, segons ha explicat el conseller d'Interior, Jordi Jané. Els detinguts són dos homes de 30 i 31 anys. 

Un dels arrestats i les dues persones investigades estan relacionades amb l'agressió que van patir les aficionades quan es trobaven en una carpa informativa repartint pamflets, al districte de Sant Andreu, concretament a la confluència entre Fabra i Puig i l'avinguda Meridiana. Segons expliques les afectades, els atacants les haurien insultat, amenaçat i agredit. A una d'elles, també se li hauria sostret la bossa de mà. L'altre detingut és el conductor del vehicle que més tard es va aturar davant les mateixes aficionades. Els ocupants del cotxe també les haurien insultades, amenaçades i vexades.

Els Mossos atribueixen al primer detingut quatre delictes: contra la integritat moral, de lesions amb l'agreujant de l'article 22.4 –que inclou el supòsit per discriminació referent a ideologia-, de danys i de robatori amb violència i intimidació. Al conductor del vehicle, se li atribueix un delicte d'amenaces també amb l'agreujant per discriminació ideològica i un contra la integritat moral. 

Jané ha afirmat que no li consta "cap tipus de militància" per part dels arrestats i no ha confirmat si els dos estan relacionats. El conseller ha explicat que l'actuació policial continua oberta i que no es descarten noves detencions. 
Arxivat a