Francesc Homs a Gironella: «La CUP ha fet mal de debò»

El candidat de CDC al Congrés dels Diputats assegura que "mai ningú s'hagués imaginat que seríem on som"

Míting de CDC a Gironella amb Francesc Homs, Miquel Calçada, Marc Calmet i David Font
Míting de CDC a Gironella amb Francesc Homs, Miquel Calçada, Marc Calmet i David Font | Aida Morales
11 de juny del 2016
Actualitzat a les 23:08h
Una demostració de força al Berguedà, és el que ha fet l'alcalde de Gironella i president de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a la comarca, David Font, aquest dissabte a la tarda. Per primera vegada, l'acte fort de campanya del partit no s'ha realitzat a Berga, traslladant-se a aquest municipi del Baix Berguedà, amb un convit de luxe: el candidat convergent al Congrés dels Diputats, Francesc Homs; el candidat al Senat, Miquel Calçada, i el representant del Berguedà, Marc Calmet, que figura com a número 16 a les llistes. 

Homs ha carregat contra la CUP i la posició contrària als pressupostos de la Generalitat. "El mal que ha fet la CUP és d'aquells que no te'ls esperes", ha dit. Un "mal de debò", sobretot, quan es tractava dels pressupostos més socials que s'havien fet fins ara, ha recordat. 

Amb una bona plana de periodistes que han seguit la caravana del candidat des de Lleida, Homs s'ha plantat a Gironella amb un missatge molt clar. "Mai ningú s'hagués imaginat que seríem on som", ha dit davant d'unes 200 persones. I "malgrat l'adversitat", ha continuat, CDC continuarà treballant per un estat català.