Multen a Barcelona un diputat d'ERC al Congrés pel «CAT» a la matrícula

Joan Capdevila retreu a Colau l'actitud de la Guàrdia Urbana | El diputat reconeix després que també l'han sancionat per utilitzar el mòbil quan conduïa

Redacció
08 de juny del 2016
Actualitzat el 09 de juny a les 11:11h
El diputat d'ERC al Congrés Joan Capdevila ha rebut una multa de 200 euros per portar el CAT a la matrícula, segons ha informat ell mateix a través d'una piulada a Twitter. La sanció li han imposat aquest dimecres al kilòmetre 13 de la Ronda Litoral. "Hola @AdaColau, els agents de la teva autoritat extremant el zel amb els CAT a la matrícula: Si no la treus, 200€", ha piulat el diputat. A l'agost del 2015, el periodista Miquel Calzada va ser multat pel mateix motiu.
 
A la multa del CAT hi apareix el logotip del Servei Català de Trànsit (SCT) i de la Generalitat. En una piulada posterior, el mateix diputat ha penjat part d'una altra multa d'aquest mateix dimecres emesa per la Guàrdia Urbana set minuts abans que la del CAT. Se li retiren 3 punts del carnet per infringir l'article 18.2 del Reglament General de Circulació (RGC), el qual preveu sancions per conduir un vehicle utilizant dispositius de telefonia mòbil.
 
"Anava sense mans lliures i he penjat qui em trucava", precisa després el diputat. En resposta a l'usuari @mundoespejo1, que es confessa confós i que li pregunta si ha rebut dues multes pel mateix motiu, primer dels Mossos i després de la Urbana, Capdevila li respon que "per diferents motius".
 
Finalment l'usuari @arrierossomosgu li diu: "El tema de la ITV i parlar pel mòbil conduint ho deixem no? La @barcelona_GUB ha fet el seu treball". El diputat republicà li replica: "Cert, i per això no em queixo de la GU, sinó a qui ha d'establir prioritats".
 
 
Arxivat a