Estrella Damm i «Mediterràniament», un estil de vida que no s'acaba

La coneguda marca de cervesa catalana ha presentat aquest migdia el curtmetratge "Les petites coses", dirigit per Alberto Rodríguez i protagonitzat pel francès Jean Reno i la catalana Laia Costa | Ramon Mirabet ha presentat la cançó de l'espot d'aquest 2016, de la qual n'és autor

Laia Costa i Jean Reno, a l'acte de presentació del curtmetratge d'Estrella Damm
Laia Costa i Jean Reno, a l'acte de presentació del curtmetratge d'Estrella Damm | Adrià Costa
07 de juny del 2016
Actualitzat el 10 de juny a les 10:24h
Comença a fer molta calor i el dia s'allarga, entre copes, amics, rialles i projectes. "Arriba l'espot d'Estrella Damm i això vol dir que la diversió ja és aquí", tal com s'ha convertit en tradició després d'uns quants anys de bagatge al currículum. Estrella Damm torna a ser el gran protagonista de l'inici de l'estiu, amb una nova campanya de reivindicació dels valors mediterranis, amb el lema "Mediterràniament", una motiu que va més enllà de l'eslògan i que vol ser "un estil de vida que reflexa la personalitat de la marca", tal com ha manifesta la pròpia companyia en la roda de premsa de presentació.
 

Laia Costa i Jean Reno, durant la presentació del nou curt d'Estrella Damm Foto: Adrià Costa


Enguany, després de l'experiència d'èxit aclaparador de l'any 2015 –amb Alejandro Amenábar a la direcció i les actuacions de Dakota Johnson i Quim Gutiérrez–, s'ha apostat per repetir el format del curtmetratge, dirigit per Alberto Rodríguez i protagonitzat per l'estrella francesa Jean Reno i per l'actriu catalana Laia Costa.Les petites coses ha estat rodada a Mallorca i mostra alguns dels motius que han fet popular l'estil de vida mediterrani, amb la cervesa –indubtablement– com a gran fil conductor. Suquet de peix, cales de somni, pescadors i amics, bons moments i un paisatge únic són els grans reclams d'un curt que compta amb la música escrita expressament per Ramon Mirabet.
 

L'acte, celebrat aquest migdia a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, ha estat la posada en escena perfecte d'una campanya que reivindica la personalitat de la marca i d'una manera de ser. En un ambient distès i on es respirava l'alegria del rodatge, els tres protagonistes –director i actors– han confirmat que l'experiència ha estat molt positiva, tant per les estones conjuntes, com pel guió, com per les localitzacions. "No havia estat mai a Mallorca, i m'ha encantat", ha manifestat Reno, que no ha descartat treballar en un futur amb Rodríguez.

El popular actor francès ha provocat les rialles dels assistents amb unes respostes que l'allunyen de la imatge que tenim d'una gran estrella internacional. Proper i distès, ha mostrat una gran química amb Laia Costa, un dels noms més brillants de la nova escena catalana, protagonista de Victòria, una de les joies de la darrera edició de Sitges. Per completar un elenc de "fantàstics", Mirabet ha composat una cançó que serà un gran èxit i ha delectat els assistents amb un concert enèrgic, al punt, mentre Nandu Jubany ha preparat un deliciós còctel de cuina amb essència 100% mediterrània. Tal com ha de ser.
 

Ramon Mirabet, durant la presentació del nou curt d'Estrella Damm Foto: Adrià Costa

Arxivat a