Treballadors del metro protesten contra Colau davant l'acte amb Varoufakis

Els empleats responsabilitzen l'alcaldessa de la vaga i de la precarietat laboral que afecta el seu col·lectiu | Preparen noves aturades coincidint amb el Sonar

Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 21:07h
Els treballadors del metro protestant davant l'acte de Colau i Varoufakis
Els treballadors del metro protestant davant l'acte de Colau i Varoufakis | Europa Press
quarantena de treballadors del metro s'han concentrat davant les portes de Cotxeres de Sants de Barcelona, recinte que acull l'acte de Barcelona en Comú amb l'exministre grec de finances Yanis Voroufakis, Ada Colau i el candidat d'En Comú Podem, Xavier Domènech, entre altres.

Els organitzadors de l'acte "Pensem Europa en Comú", han decidit tancar les portes de l'equipament -obertes davant la gran afluència de ciutadans- per evitar que els xiulets dels manifestants interrompessin el discurs del primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello.

Els empleats del metro han mostrat una pancarta on s'hi podia llegir: "Ada Colau i Mercedes Vidal, responsables de les vagues i de la precarietat del metro".

Els treballadors del metro de Barcelona preparen noves aturades 

Després de quatre dies d'aturades parcials al metro de Barcelona, el comitè d'empresa de TMB prepara noves mobilitzacions i aturades pel divendres i dissabte 17 i 18 de juny coincidint amb la celebració del festival Sonar de Barcelona.

El comitè d'empresa tampoc descarta, si es manté el conflicte amb la direcció de l'empresa, convocar aturades per a la revetlla de Sant Joan. Toni Ceballos, president del comitè, ha manifestat que durat aquests dies de vaga no hi ha hagut negociacions amb la direcció de l'empresa i que l'única reunió que està convocada és per al dilluns sense la presència de la direcció de TMB.
Arxivat a