​Els Mossos detenen un grup de lladres de pisos a Barcelona

El detinguts haurien robat en almenys onze pisos al barri de Trinitat Nova i haurien sostret joies i objectes de valor

Els Mossos van intervenir diverses joies, telèfons i aparells electrònics
Els Mossos van intervenir diverses joies, telèfons i aparells electrònics | Mossos
Redacció
28 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:39h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el 18 de maig quatre homes com a presumptes autors d'onze robatoris amb força a domicilis del barri de la Trinitat Nova de Barcelona. Els fets van passar entre setembre de 2015 i març de 2016. Els detinguts tenen entre 20 i 30 anys, són de nacionalitat espanyola i veïns de Nou Barris, amb multitud d'antecedents policials. Tres d'ells formen part d'una mateixa família.
 
Els agents van detectar a finals de l’any passat diversos robatoris amb força amb el mateix modus operandi. Els autors hi accedien a plena llum del dia trencant les finestres de pisos de baixa alçada. Fins i tot en alguns dels robatoris, trencaven reixes de protecció o barrots amb palanques o gats hidràulics.
 
Els Mossos van recollir indicis que apuntaven a membres d'una mateixa família. La investigació va culminar el 18 de maig amb dues entrades judicials i registres en els domicilis de dos dels investigats, on es van intervenir joies, telèfons i aparells electrònics, dels quals s'està investigant el seu origen. També es va localitzar una arma de foc real de 9mm amb un carregador ple de munició.
 
Després de passar a disposició judicial, el jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona va decretar presó provisional per a dos dels quatre detinguts i llibertat amb càrrecs per els altres dos.
Arxivat a