​ERC demana a l'Ajuntament de Barcelona un sou mínim de 1.000 euros

Els republicans demanen un procés per assolir un salari mínim general també de 1.000 euros | El líder municipal d'ERC, Alfred Bosch, afirma que Barcelona és una ciutat cara i "no pot tenir treball a preu de saldo"

Alfred Bosch (ERC) amb la plataforma Anem a Mil
Alfred Bosch (ERC) amb la plataforma Anem a Mil | ERC
Redacció
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:16h
ERC presentarà al ple de l'Ajuntament de Barcelona del pròxim divendres una proposició per aconseguir que el salari de tot el personal municipal sigui de 1.000 euros com a mínim, i per adoptar mesures normatives que incentivin les empreses subcontractades o receptores de recursos de l'Ajuntament a també adoptar-lo. També proposa endegar un procés de treball i negociació amb els agents socials i econòmics de la ciutat per marcar un pla d'acció per assolir un salari mínim de la mateixa quantitat.

El text inclou afavorir mesures encaminades a l'adopció d'un Salari Mínim de Ciutat, com a pas pioner per assolir un acord de país d'un salari mínim de 1.000 euros. En roda de premsa amb la plataforma Anem a Mil, el líder d'ERC a l'Ajuntament, Alfred Bosch, ha afirmat que "Barcelona és una ciutat cara i no pot tenir treball a preu de saldo, la feina ha d'estar dignament remunerada". Ho ha defensat "per dignitat, reactivar el consum, augmentar les cotitzacions socials i garantir un marc de relacions laborals just", ha informat ERC en un comunicat.
Arxivat a