La presidenta del Parlament també rebrà les associacions de víctimes d'ETA

Carme Forcadell i els representants de les entitats concretaran l’hora de la trobada, que es vol fer avui mateix, realitzada a petició de C's

18 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:29h
Avui és “dia Otegi” al Parlament de Catalunya. La visita que hi farà el líder de l’esquerra abertzale plana sobre el ple que s’està celebrant. Otegi serà rebut per la presidenta, Carme Forcadell. Per la seva banda, el Partit Popular mantindrà una reunió a la mateixa hora amb representants d’associacions de víctimes del terrorisme. Concretament, amb María del Mar Blanco, de l’AVT, i amb José Antonio Vargas, president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes. Després ho faran amb el grup de Ciutadans. Precisament a petició d’aquest grup, la presidenta Forcadell rebrà els membres de les associacions de víctimes.

En aquests moments s’està concretant l’hora de la trobada, que es vol fer avui mateix. En canvi, el que no ha estat possible és una reunió conjunta dels representants de les associacions amb el Partit Popular i Ciutadans. El PP es va avançar en la invitació a les entitats de víctimes.

Ahir mateix, Xavier García Albiol, coordinador general del PP, va reclamar a la presidenta Forcadell que assistís a la seva reunió amb María del Mar Blanco i Vargas, però sempre i quan Forcadell no rebés Arnaldo Otegi.