L'acampada de plaça Catalunya continua

Els acampats, que s'hi van instal·lar coincidint amb el cinquè aniversari del 15-M, decideixen quedar-s'hi indefinidament | Hi ha una vintena de tendes

Redacció
16 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:08h
Vídeo: acampada a la plaça Catalunya
Vídeo: acampada a la plaça Catalunya | BTV


L'acampada de plaça Catalunya continuarà de manera "indefinida". Així ho han decidit els acampats en una llarga assemblea aquest dilluns a la tarda, segons informa BTV. Ahir a la nit, una vintena de tendes es van plantar en aquest cèntric espai coincidint amb el cinquè aniversari del 15-M. De fet, feia setmanes que hi ha persones que passen la nit en aquest punt, però la manifestació del moviment Nit Dempeus d'ahir en va fer augmentar el nombre.

L'acampada de plaça Catalunya no és l'única del centre de Barcelona. Fa dies que hi ha tendes davant de la seu de la Comissió Europea a la capital catalana en protesta per la gestió de la crisi dels refugiats. La manifestació d'aquest diumenge, que va aplegar centenars de persones, va passar pels dos emplaçaments amb l'objectiu d'unir les diverses lluites socials.

La continuïtat de l'acampada de plaça Catalunya, de moment tolerada per les diverses autoritats, s'anirà debatent "diàriament", segons s'ha decidit aquesta tarda.
Arxivat a