Les traves d'un discapacitat per anar al concert d'Springsteen a Barcelona

Pere Basols explica que no pot moure gairebé cap part del cos i demana que el pugui acompanyar la seva germana

Redacció
13 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:03h
Pere Basols pateix una distròfia muscular progressiva, que li impedeix moure gairebé totes les parts del cos. Per això, aquest divendres ha denunciat en declaracions a RAC1, que finalment s'estigui plantejant no anar al concert que farà Bruce Springsteen aquest proper dissabte a Barcelona, ja que finalment no li han garantit poder-hi anar acompanyat. 

Segons ha explicat, quan es van posar a la venta les entrades en va poder comprar només una, tot i que Doctor Músic, organitzador del concert, li va garantir que finalment li'n podria aconseguir una altra per a la zona habilitada i adaptada per a persones amb cadira de rodes i mobilitat reduïda. En la majoria d'espectacles, aquestes persones tenen dret a un acompanyant, tot i que, en el cas d'aquest concert, Basols no va poder adquirir una segona entrada. 

Quan va traslladar la seva preocupació als organitzadors, aquests li van garantir que finalment en tindria una. No obstant, a un dia del concert, l'únic que li han pogut assegurar, ha dit, és una entrada entrada comú que, quan la reculli a la taquilla, li intentaran canviar per una altra per a la zona adaptada. Segons ha dit, però, aquest fet li genera una complicació important, ja que en un concert de milers de persones poden suposar hores de cua i, quan pugui aconseguir l'entrada, no té la certesa de que finalment li facin el canvi. 

En aquest punt, Basols es planteja retornar l'entrada, tot i que ja han afirmat que no li tornaran els diners.
Arxivat a