Colau intervindrà a les Nacions Unides en les audicions dels governs locals

L'alcaldessa de Barcelona viatja a Nova York aquest cap de setmana i hi serà fins al 14 de maig | La iniciativa ha de servir per definir la nova agenda urbana de les ciutats en matèria d’habitatge i desenvolupament sostenible

Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat el 13 de maig a les 0:11h
Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, viatjarà fins a Nova York aquest cap de setmana per intervenir davant de les Nacions Unides en el marc de les audicions dels governs locals preparatòries d’Habitat III (Quito, 17-20 d’octubre). Aquesta iniciativa ha de servir per definir la nova agenda urbana de les ciutats en matèria d’habitatge i desenvolupament sostenible.

L’alcaldessa intervindrà en la sessió inaugural i parlarà en representació de les ciutats europees. A l’assemblea hi parlaran una cinquantena de representants de governs locals i regionals. Abans d’aquesta sessió serà rebuda pel secretari general de l’ONU, Ban Ki-Moon.

Colau serà acompanyada pel primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, que també intervindrà en una de les sessions d’Habitat III. L’exalcalde de Barcelona, secretari general de la Conferència Hàbitat III i director executiu de UN Habitat, Joan Clos, serà l’encarregat d’inaugurar l’assemblea.

Es tracta del primer viatge institucional al continent americà de Colau i, segons l’Ajuntament, ha de servir per reforçar el lideratge de la capital catalana en les organitzacions mundials de ciutats. La visita començarà el dissabte 14 de maig i durarà quatre dies.
Arxivat a