​El PP demana desbloquejar la reforma del mercat de l'Abaceria de Barcelona

La proposta es debatrà a la comissió d'Hisenda i Economia del pròxim dimarts | El govern de Colau estudia si el mercat ha d'incloure supermercat i canvis a l'aparcament

Una entrada al mercat de l'Abaceria Central de Gràcia.
Una entrada al mercat de l'Abaceria Central de Gràcia. | Adrià Costa
Redacció
10 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:48h
El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat desbloquejar la reforma del mercat de l'Abaceria Central de Gràcia. Ha destacat que aquest equipament ja tenia "un projecte consensuat amb paradistes i ara el govern municipal vol revisar-ho paralitzant i allargant molt més temps unes obres molt necessàries". El govern de Colau estudia ara si el mercat ha de tenir supermercat i fer canvis a l'aparcament.

El PP presentarà a la comissió municipal d'Economia i Hisenda del pròxim dimarts una proposició per demanar que l'Institut Municipal de Mercats (IMMB) inclogui com a prioritària la reforma del mercat, ha informat aquest dimarts en un comunicat. Al desembre els populars ja van portar aquesta proposta al ple de Gràcia, la qual aprovar-se amb els vots a favor de tots els grups excepte de BComú i la CUP, han recordat.

La proposició popular demana que s'estudiï amb l'IMMB que el projecte definitiu del mercat contempli l'ús de l'aparcament per part dels residents i no només dels clients, i que inclogui la possible ampliació del nombre de plantes per a aquest efecte. També ha demanat que la reforma inclogui una superfície comercial que complementi l'oferta de productes frescos que ofereixen les parades, com ja s'ha fet amb èxit en altres mercats.
Arxivat a