TMB intenta identificar la parella que practicava sexe al metro de Barcelona

La companyia qualifica la conducta la conducta d'"impròpia i sancionable" | Afirma que s'està buscant informació i revisant les gravacions de les càmeres | Si s'identifica la parella s'exposarà a una multa de fins a 6.000 euros

Vídeo de la parella practicant sexe al metro de Barcelona
Vídeo de la parella practicant sexe al metro de Barcelona
Redacció
25 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:44h

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha començat a investigar la identitat de les dues persones que van ser gravades a l'estació de metro de Liceu, a la línia 3, practicant sexe aquest diumenge de matinada. Segons ha informat TMB a NacióDigital, es tracta d'una conducta "impròpia i sancionable", i ja s'ha començat a treballar per identificar les dues persones, buscant informació i revisant les gravacions de les càmeres. 

Tal com han precisat, es tracta d'un comportament que incompleix la "Llei ferroviària i el Reglament de Viatgers". Una normativa de tipus administratiu que s'aplicarà una vegada es conegui la identitat de la parella.

TMB ha explicat que, si s'identifica qui són les persones que surten al vídeo practicant sexe, es passarà el cas a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), que obrirà un expedient sancionador que pot derivar en una multa de fins a 6.000 euros.

Consultat pel vídeo, el govern municipal d'Ada Colau es remet per ara al que informa TMB.

Arxivat a