L'exministre Josep Piqué s'ofereix a Mariano Rajoy

L’antic president del PP català ha demanat tornar a la política després de renunciar com a conseller delegat del Grup Villar Mir

23 d'abril del 2016
Actualitzat el 25 d'abril a les 18:44h
L'exministre Josep Piqué, en una imatge d'arxiu
L'exministre Josep Piqué, en una imatge d'arxiu | Arxiu ND
L’exministre d’Afers Exteriors i expresident del Partit Popular de Catalunya, Josep Piqué, s’ha ofert a Mariano Rajoy per tornar a la política activa, segons ha pogut saber NacióDigital. Piqué, que va abandonar l’activitat política quan va renunciar al lideratge dels populars catalans l’any 2007, ha exercit diverses responsabilitats en el sector privat, primer com a president de Vueling i després com a conseller delegat d’OHL i del Grupo Villar Mir, el rovell de l’ou de l’imperi familiar de Juan Miguel Villar. L’exministre va dimitir del càrrec de conseller delegat del grup el març passat.

Josep Piqué està sondejant diverses opcions professionals i ha sospesat la possibilitat de tornar a l’activitat política. Per això ha mantingut una trobada amb el president del govern espanyol per oferir-se de cara al futur immediat. Després de la seva sortida de la presidència del PP català, l’exministre ha acaronat en més d’una ocasió el retorn a la política, una de les seves passions.

Sembla que les relacions entre Piqué i la família Villar Mir han acabat malament. Juan Miguel Villar, el patró d’OHL, també va ser ministre, per cert, però en una etapa molt més llunyana, en el primer govern de la monarquia. Però aquesta condició compartida d’exministre no ha estat suficient i la relació entre els dos directius sembla que ha acabat malament.

Per la seva banda, a la Moncloa l’intent de Piqué d’acostar-se altre cop al Partit Popular ha sobtat, ja que l’exdirigent és vist amb molta recança en amplis sectors de la formació, que no han acabat mai de veure’l com "un dels seus".
Arxivat a