Gordó posa el focus a Barcelona en la cursa per liderar CDC

L’exconseller és el convidat en un sopar de Llibergència aquest dimecres | La setmana vinent, acte al Col·legi d’Advocats per presentar Teresa Pitarch com aspirant a dirigir Convergència a Barcelona

Germà Gordó, en una imatge d'arxiu
Germà Gordó, en una imatge d'arxiu | Adrià Costa
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:48h
Els partidaris de Germà Gordó, un dels aspirants a la secretaria general de Convergència Democràtica (CDC), es mouen amb rapidesa en el procés precongressual que anima el partit. Aquest dimecres al vespre, l’Hotel Evenia Rosselló de Barcelona acollirà un altre dels “Sopars Llibertat” que organitza Llibergència, el sector liberal de CDC.

Anteriorment, altres dirigents del partit van passar per aquestes trobades dels liberals, des del president de la formació, Artur Mas, a Jordi Turull i Josep Rull. Turull és un altre dels aspirants a la secretaria general, i el sector de Rull –socialdemòcrata- també vol presentar candidat. L’acte d’avui es preveu massiu, l’aforament ja és ple, segons ha pogut saber NacióDigital, i hi assistiran dirigents de tots els corrents del partit i alguns consellers del Govern.

Dilluns vinent, 25 d’abril, la plataforma Nova Barcelona, que aplega els seguidors de Gordó a la capital, faran un acte al Col·legi d’Advocats. Es preveu també una assistència important, ja que Barcelona és un dels feus de l’exconseller Gordó, que dóna suport a Teresa Pitarch per liderar la formació a la ciutat. Pitarch és directora de l’Institutu Català de la Dona. Altres dirigents que volen presidir l’organització de CDC a Barcelona són Mercè Homs i Carles Agustí.