Patti Smith actuarà als Jardins de Pedralbes el pròxim 7 de juliol

La cantant nord-americana és, als seus 70 anys, un autèntic mite de la música popular | Les entrades sortiran a la venda aquest dijous

EFE
20 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:01h
Patti Smith, en la seva actuació al Primavera Sound
Patti Smith, en la seva actuació al Primavera Sound | ACN

Patti Smith, compromís i llegat, a l'escenari 'Heinecken' del Primavera Sound Foto: ACN


La cantant nord-americana Patti Smith actuarà el pròxim 7 de juliol en el festival Jardins de Pedralbes que se celebrarà aquest estiu a Barcelona, segons han informat aquest dimarts els organitzadors.

La cantautora i poeta actuarà en el marc del mateix festival que acollirà entre l'11 de juny i el 16 de juliol a artistes com The Cranberries, Tom Jones, Toquinho i Maria Creuza o Joan Baez, entre d'altres.

Patti Smith és, als seus 70 anys, un autèntic mite de la música popular i, a més, està en perfecte estat de forma, tal com va certificar en el concert que va oferir l'any passat en el festival Primavera Sound de Barcelona, amb motiu del quarantè aniversari de l'edició del seu fonamental àlbum Horses.

Deessa del punk, iconoclasta i poeta, hereva dels beatniks en general i d'Allen Ginsberg en particular, Patti Smith ha visitat diverses vegades Barcelona. L'any 2006 va participar en un memorable recital al Palau de la Música, al costat d'altres poetes i activistes com Amiri Baraka o John Giorno, que va acabar amb ella cantant l'emblemàtic Power To The People.

Aquesta devota de Rimbaud, que va estar casada amb el mític guitarrista Fred "Sonic" Smith (MC5) i que ha estat musa de Tom Verlaine i Michael Stipe, segueix instal·lada al Greenwich Village de Nova York, un barri del qual surt de tant en tant per oferir les seves actuacions, que uneixen poder líric, compromès i conscienciat, amb la catarsi del rock.

La seva banda, sempre liderada per l'inseparable guitarrista Lenny Kaye, acompanyarà una vegada més a Patti Smith en el seu pròxim concert a Barcelona, les entrades del qual sortiran a la venda el pròxim 21 d'abril.
Arxivat a