A presó per atracar cinc farmàcies amenaçant els treballadors amb una arma blanca

L'home comprovava que no hi hagués clients i amb un ganivet amenaçava les treballadores per aconseguir els diners de la caixa registradora

L'atracador atacant una de les farmàcies
L'atracador atacant una de les farmàcies | Mossos d'Esquadra
Redacció
15 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:50h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 d'abril un home de 45 anys i veí de Barcelona com a presumpte autor de cinc robatoris amb intimidació i arma blanca a diverses farmàcies del districte de Gràcia de Barcelona a finals de febrer.

El modus operandi utilitzat sempre era el mateix: amb ulleres de sol, a mig matí entrava a les farmàcies després d’haver comprovat que no hi hagués cap client i llavors intimidava les treballadores amb una arma blanca per tal d’aconseguir els diners de la caixa enregistradora.
 
La investigació dels fets i la descripció que van proporcionar les víctimes dels robatoris van permetre identificar l'home i, el 6 d’abril agents de la comissaria de Gràcia estaven patrullant pel barri, van veure un home al carrer que coincidia amb els trets físics del sospitós. L'individu portava la mateixa roba que en un dels atracaments, cosa que va alertar als mossos.

Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a