Trias expressa el suport de CiU al metge que va denunciar Garganté

L'exalcalde recorda que la formació "té la intenció d'exigir responsabilitats polítiques" a Garganté | La missiva arriba un dia abans que l'Ajuntament aculli una comissió extraordinària sobre el cas

Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:31h
El president de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, ha enviat una carta de suport del seu grup municipal al metge del centre mèdic Peracamps que va denunciar el regidor de la CUP Josep Garganté per presumptes coaccions per modificar un informe mèdic sobre un manter lesionat. La missiva arriba un dia abans que el consistori aculli una comissió extraordinària sobre el cas Garganté, que comptarà amb una compareixença del govern.

Segons ha informat aquest dijous CiU en un comunicat, Trias signa l'escrit com a president del grup de CiU i manifesta el seu suport i el de la formació al metge. “Com a exalcalde, però també com a regidor i metge, considero lamentable que un professional de la salut amb vocació de servei públic, es vegi obligat a suportar determinades actituds per part de qualsevol persona i menys encara per part d’un càrrec electe municipal”, afirma.

Per Trias, el respecte a les persones i a la seva feina és fonamental, i més quan s'és regidor. "Amb la seva actuació, el senyor Garganté va demostrar no respectar ni la seva professionalitat com a metge, ni la de la Guàrdia Urbana de Barcelona en el desenvolupament de les seves tasques”, defensa, i afegeix que CiU "té la intenció d’exigir responsabilitats polítiques" a Garganté.

CiU demana més inversió en despesa social

La portaveu adjunta de CiU, Sònia Recasens, ha demanat al govern d'Ada Colau que la meitat de l'import de la modificació de crèdit pel pressupost prorrogat de 2016 es destini a despesa social, el que sumaria un mínim de 100 milions, ha informat CiU en un altre comunicat. Recasens també ha criticat que la negociació pressupostària "ha semblat més el mercat de Calaf, pel desgavell, declaracions i contradeclaracions dels grups i del govern".
Arxivat a