​El supermercat «on-line» Ocado preveu contractar 200 enginyers a Barcelona

Busca instal·lar-se al centre de la capital catalana | Des de la ciutat replantejarà la seva plataforma per funcionar al núvol

Imatge promocional del supermercat on-line Ocado
Imatge promocional del supermercat on-line Ocado | Ocado
Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:28h
El supermercat on-line Ocado obrirà un centre tecnològic a Barcelona on preveu contractar 200 enginyers. L'empresa, establerta a Anglaterra des del 2000, comptava fins ara amb centres de desenvolupament tecnològic d'Ocado Technology al Regne Unit, Polònia i Bulgària, ha informat aquest dimarts l'Ajuntament en un comunicat.

L'empresa busca instal·lar-se en unes oficines preferiblement al centre de la ciutat. La divisió Ocado Technology, què ja dóna feina a més de 750 enginyers, preveu incorporar durant el seu primer any a Barcelona enginyers, programadors, desenvolupadors, dissenyadors i experts d’IT, entre d’altres perfils professionals.

L'aterratge a la ciutat compta amb el suport de l'Ajuntament. Des del centre de la ciutat es desenvoluparan solucions tecnològiques per la plataforma de compra, com ara sistemes de control i d’alerta a temps real, robòtica, big data, simulació, anàlisi i processament de dades o sistemes de planificació de ruta, entre d’altres.

Segons el consistori, un dels projectes que es gestionaran des de Barcelona implica replantejar de zero la seva plataforma per funcionar al núvol. Ocado també comercialitza la tecnologia de la plataforma intel·ligent OSP (Ocado Smart Platform) a altres cadenes de supermercat que només tenen presència física i necessiten desenvolupar un e-commerce.
Arxivat a