Localitzat el presumpte franctirador que va disparar un vigilant d'àrea blava a Barcelona

La víctima va haver de ser traslladat a l'Hospital del Mar on li van extreure una bala i li van posar quatre punts de sutura

Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 21:26h
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha localitzat el presumpte franctirador que va disparar fa unes setmanes un vigilant d'àrea blava al districte de l'Eixample. L'home estava treballant entre els carrers Sardenya amb Ali Bei i va ser ferit a la part posterior del cap per un projectil. El vigilant va haver de ser traslladat a l'Hospital del Mar on li van extreure una bala i li van posar quatre punts de sutura.

Durant les investigacions, els agents van localitzar impactes de trets en mobiliari urbà de la zona de l'incident. Les proves, juntament amb la declaració de la víctima i la col·laboració dels veïns, van permetre una reconstrucció dels fets. Els policies van establir les possibles trajectòries dels tirs fins a arribar a l'origen i als seus possibles autors: cinc joves majors d'edat a qui van intervenir una escopeta i dues pistoles d'aire comprimit, així com munició especial blindada per a les armes.

Tant l'autor del tret com els altres quatre joves són investigats per un delicte de lesions greus i un altre delicte de danys, ja que els trets van causar desperfectes per un valor d'uns 2.000 euros.
Arxivat a