Barcelona obre a la ciutadania l'elecció de la Sindicatura de Greuges

Els candidats amb més suports són, per ara, Maria Assumpció Vilà, que fins ara ha ostentat el càrrec, i Àngel Miret i Serra, coordinador del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades a Catalunya

Redacció
31 de març del 2016
Actualitzat a les 12:22h
La ciutadania pot donar suport fins el 15 d’abril als cinc candidats que opten a la Sindicatura de Greuges de Barcelona. Per fer-ho, només han de demostrar estar empadronats a la ciutat de Barcelona i identificar-se amb les seves dades persones (DNI, adreça electrònica, codi postal i data de naixement). A més, poden deixar-li un missatge o un suggeriment al candidat que han escollit, que serà publicat de forma anònima sempre que el comentari no sigui ofensiu. Cada ciutadà només podrà votar una sola vegada.
 
En l’elecció també hi poden participar les associacions sense ànim de lucre i altres institucions. Ho hauran de fer amb un formulari que demostri que estan constituïdes legalment i que el seu domicili és a la ciutat de Barcelona. A més, també hauran d’explicar els motius pels quals donen suport a la candidatura.
 
Els candidats amb més suports
 
Per ara, els candidats que han rebut més suports són Maria Assumpció Vilà, que ostentava el càrrec de síndica fins ara, i el coordinador del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades a Catalunya, Àngel Miret i Serra. Acumulen 792 i 658 suports, respectivament, des que el 16 de març s’obrís el procés d’elecció. Amb 519 suports, els segueix de ben a prop David Bondia Garcia, doctor en Dret i professor a la Universitat de Barcelona. Amb menys suports hi ha l’advocada Mercè Molina García i i l’advocat Miquel Nadal Borràs.



Arxivat a