El TSJC anul·la la concessió d'aigua a l'àrea metropolitana de Barcelona

La companyia recorrerà la sentència del al Tribunal Suprem | El magistrat considera que l'administració no va justificar per què no va convocar concurs

Redacció
16 de març del 2016
Actualitzat a les 18:41h
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anul·lat la concessió de l'empresa publico-privada per gestionar l'aigua a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El magistrat considera que l'administració no va justificar de manera prou clara per què no va convocar concurs públic per adjudicar el contracte.

L'empresa mixta -formada en un 70% per Aigües de Barcelona (Agbar), un 15% per AMB i un 15% per Criteria- recorrerà la sentència al Tribunal Suprem. Fins que no hi hagi una resolució ferma la companyia seguirà gestionant el servei. 

Actualment, Agbar gestiona el cicle integral de l'aigua, des de la captació fins a la potabilització, transport i distribució, a més del sanejament i la depuració d'aigües residuals per al seu retorn al medi natural o la seva reutilització, i dóna servei a més de tres milions de persones a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
Arxivat a