Detingut un violador acusat d'assaltar noies en portals de l'Eixample

L'home, de 38 anys, està acusat de set agressions sexuals i sempre seguia el mateix "modus operandi"

EFE
08 de març del 2016
Actualitzat a les 7:30h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys d'edat acusat de set agressions sexuals comeses al districte de l'Eixample de Barcelona, on assaltava dones joves, amenaçant-les amb arma blanca, quan accedien al portal de casa seva.

Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, el detingut és un home de 38 anys i veí de Molins de Rei (Baix Llobregat), que suposadament va cometre les agressions sexuals entre els mesos de setembre de l'any passat i aquest mes de març.

L'acusat actuava sempre de la mateixa manera: abordava les víctimes de matinada quan entraven al portal de casa seva, en tots els casos al districte de l'Eixample, i un cop a l'interior les amenaçava amb una arma blanca i consumava l'agressió sexual.

En tres casos, els assalts van quedar en temptativa ja que les víctimes van aconseguir fugir, però en els altres quatre casos denunciats la violació es va arribar a produir, segons els Mossos d'Esquadra.

En actuar sempre de la mateixa manera, l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona dels Mossos d'Esquadra va treballar amb la hipòtesi que l'autor de les violacions era la mateixa persona. Per això, fins al moment se li atribueixen set agressions, malgrat que la xifra podria augmentar, ja que els agents encara tenen gestions pendents de resultat.

L'home va ser detingut aquest diumenge en un dispositiu conjunt dut a terme per l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona, en col·laboració amb la unitat de Seguretat Ciutadana de l'Eixample i el Grup Regional de Motos de Barcelona, quan intentava la setena agressió.

Els Mossos estaven seguint l'home quan va entrar en un portal just darrere d'una noia, que va fugir per les escales cap al seu domicili en adonar-se de les intencions de l'agressor, i va aconseguir frustrar l'atac.

En el marc de les investigacions, els agents han constatat que el detingut té un antecedent policial per agressió sexual, per un cas investigat el 2004 per la Policia Nacional.
Arxivat a