9+1 personatges del Mobile World Congress

Descobrim, de la mà del fotoperiodista José Manuel Gutiérrez, les diferents professions al congrés dels mòbils

José. M. Gutiérrez
25 de febrer del 2016
Actualitzat el 28 de febrer a la 13:48h
Retrats dels visitants del Mobile World Congress
Retrats dels visitants del Mobile World Congress | Jose M. Gutiérrez
Jihun Choe, d'Aving News (Corea del Sud). Periodista. Ha assistit al Mobile World Congress els 4 dies, fent peces en vídeo de demostracions d'aparells per a la secció de tecnologia del seu mitjà.
 
Dani Sobrino, d'Expertus (Barcelona). Ha treballat de host a l'estand d'AT&T els 4 dies del congrés, repetint la frase "I have to scan your pass". És estudiant de Turisme i Direcció Hotelera.
 
Adrià Baró, d'Expertus (Barcelona). Ha fet de satellite host, després de 2 dies de formació, i ha estat els 4 dies del Mobile World Congress orientant els assistents. Entre les anècdotes, destaca que li van preguntar on eren les millors festes i que el van convidar a participar al vídeo d'un casament. És estudiant d'Enginyeria Industrial.
 
Marcos González, de SP4 (Barcelona). Contractat per l'organització, la seva feina s'ha basat en tasques de vigilància a la zona d'estands tancats, on es tanquen els tractes entre empreses durant el MWC. S'està preparant per formar part de la Policia Nacional espanyola. 
 
Uli Gal-Oz, de Magisto (Israel). Exceptuant la vaga de metro que va complicar-los l'accés el primer dia, està "encantat" amb Barcelona. Diu estar "enamorat" del clima, el Barça i Gaudí, i destaca la qualitat de la nova Línia 9. Ens ha explicat que els negocis li han anat "molt bé" durant els dies del congrés.
 
Mathias Atinsounon, d'Acineo (La Ciotat, França). És el segon cop que ha visitat Barcelona i estava cansat després d'haver fet molta feina i haver fet molts contactes. És un enamorat de la capital catalana i espera tot l'any per poder tornar.
 
Alex "Super HTML5", d'Ingenico (Tolosa de Llenguadoc). Ha estat a Barcelona de dissabte fins aquest dijous i diu que no ha dormit gaire. Organitza hackatons i és dinamitzador de grups de desenvolupadors a França.
 
Jessica Li, d'Envicool (Shenzhen, Xina). És el primer cop a Barcelona, tot i que li ha estat impossible poder visitar la ciutat perquè la seva empresa, no gaire gran, no ha fet torns a l'estand i no ha tingut temps. Ha estat a la ciutat des de diumenge i fins aquest dijous.
 
Sara Martínez, de Tais (Barcelona). Des de diumenge i fins aquest dijous ha estat a la zona de premsa, per primer cop, i ha trobat una zona molt "interessant" i plena de professionals. Destaca com a anècdota que una periodista estrangera va arribar amb el seu marit, que no estava acreditat, i davant la negativa a deixar-lo entrar els va preguntar "què en podia fer, d'ell".
 
Pepper d'Aldebaran. Assistent a l'àrea de negocis del congrés. No ens ha explicar gaire res, però el seu aspecte era simpàtic i semblava el menys cansat de tots.
 
Arxivat a