El Mobile World Congress assoleix rècord d'assistència i es queda a Barcelona

En total 101.000 persones han visitat l'esdeveniment, un 6% més que en l'edició anterior | El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, agraeix el “suport" de les administracions locals i el Govern

Mobile World Congress
Mobile World Congress | José M. Gutiérrez
Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 20:51h
El Mobile World Congress es queda a Barcelona després d'assolir un nou rècord d'assistència amb 101.000 persones. Així ho ha confirmat GSMA, organitzadora de l'esdeveniment, a través d'un comunicat. Enguany han passat pel congrés un 6% més de visitants que l'any anterior procedents de 204 països.

La fira ha acollit més de 2.200 estands en 110.000 metres quadrats d'exposició, on s’han donat a conèixer les últimes novetats en productes i serveis en el sector de la tecnologia mòbil. El conseller delegat del MWC, John Hoffman, ha agraït el “suport" de les administracions locals, la Generalitat, el govern espanyol, així com de Turisme de Barcelona, Fira de Barcelona i la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

En el comunicat no ha fet referència a les vagues de transport públic -metro i autobusos- que han tingut lloc durant els quatre dies de la cita. Aquest dimecres Ada Colau ja va assegurar que la continuïtat de l'esdeveniment a la ciutat no perillava. Ho va dir després de l’oferiment de la presidenta de la Comunitat de Madrid perquè la capital espanyola acollís el futur MWC. “La senyora Cifuentes i el Partit Popular ens tenen acostumats a la política de la crispació i de la confrontació entre ciutats”, va etzibar l'alcaldessa, afegint que ella és “més partidària de la cooperació” entre ciutats.