Arriba Tinkerlink, l'aplicació per trobar els millors candidats per a un lloc de feina

L'objectiu de l'aplicació creada per l'empresa catalana Cronos Group és convertir les recomanacions de coneguts en una carta de referència laboral

Redacció
25 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:10h
L'empresa catalana Cronos Group ha presentat al Mobile World Congress l’aplicació Tinkerlink, que acaben de llançar a Barcelona, Mèxic i Estats Units. Es tracta d’una d’una comunitat de treball amb accés a la major xarxa de recomanacions entre els hispans dels Estats Units, Mèxic i els mercats llatinoamericans, que connecta els seus membres per trobar els millors treballadors en cada ocupació.

L’objectiu de l’aplicació, que està pensada per a hispanoparlants, és convertir les recomanacions de coneguts en una carta de referència laboral basada en la confiança, posant en contacte els que ofereixen la feina (tinkers) amb els que busquen els experts (linkers).

És a dir, la base de dades de perfils aporta un coneixement extens de les principals demandes de treball, i troba persones en les que pots confiar basant-te en les avaluacions generades per la teva comunitat.

L’aplicació està dirigida a tothom, des de persones a l’atur, emprenedors i estudiants que busquen la seva primera feina, fins a autònoms i persones que vulguin complementar els seus ingressos oferint un servei puntual, com per exemple, fer de cangur.